Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort slon)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie35 785 kJ /
8 553 kcal
Bílkoviny101,47 g
– z toho živočišné bílkoviny63,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,75 g
Tuky615,49 g
– nasycené295,98 g
– nenasycené297,80 g
–– mononenasycené242,20 g
–– polynenasycené55,60 g
––– omega 314,24 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 2,36 g
Sodík 836 mg
Sůl2,55 g
Sacharidy642,65 g
– cukry444,25 g
––– laktóza40,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
240 g 240 g cukru moučka Cukr bílý 240 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
ovoce - ananas, mandarinky Mandarinka čerstvá
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
3 3 libovolné pudinky Puding v prášku
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
500 g 500 g másla Máslo kravské 500 g
potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.