Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italské ragů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie307 kJ /
73 kcal
Bílkoviny2,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,06 g
Tuky0,41 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,19 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,50 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olivový olej Olej olivový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
vepřový bok nebo maso od kosti (lze dát i dohromady) Vepřový bok
1 krabička 1 krabička pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
2 2 čerstvá rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
paprika mletá(koření) Paprika červená sušená
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
chilli paprička Chilli paprička čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.