Nutriční hodnoty (Italské ragů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 307 kJ / 73 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
Tuky | 0,41 g |
– nasycené | 0,09 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,50 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vepřový bok nebo maso od kosti (lze dát i dohromady) | Vepřový bok | |
1 krabička 1 krabička pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
2 2 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
paprika mletá(koření) | Paprika červená sušená | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |