Nutriční hodnoty (Ražniči z vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 688 kJ / 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 34,02 g |
– nasycené | 14,86 g |
– nenasycené | 18,51 g |
–– mononenasycené | 14,38 g |
–– polynenasycené | 4,13 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 12,48 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece (nebo libové krkovice) | Vepřová plec | 500 g |
150-200 g 150-200 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 175 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1-2 1-2 klobásy | Klobása | |
2 lžíce 2 lžíce hořčice (podle chuti) | Hořčice plnotučná | 30 g |
1-2 1-2 papriky (podle chuti) | Paprika bílá čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |