Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ražniči z vepřového masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 688 kJ /
403 kcal
Bílkoviny10,63 g
– z toho živočišné bílkoviny8,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,88 g
Tuky34,02 g
– nasycené14,86 g
– nenasycené18,51 g
–– mononenasycené14,38 g
–– polynenasycené4,13 g
––– omega 30,34 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,75 g
Sacharidy12,48 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece (nebo libové krkovice) Vepřová plec 500 g
150-200 g 150-200 g anglické slaniny vcelku Anglická slanina 175 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1-2 1-2 klobásy Klobása
2 lžíce 2 lžíce hořčice (podle chuti) Hořčice plnotučná 30 g
1-2 1-2 papriky (podle chuti) Paprika bílá čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 15 g
hořčice Hořčice plnotučná
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.