Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky po normandsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 375 kJ /
1 046 kcal
Bílkoviny10,80 g
– z toho živočišné bílkoviny6,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,46 g
Tuky86,80 g
– nasycené57,03 g
– nenasycené27,09 g
–– mononenasycené24,03 g
–– polynenasycené3,06 g
––– omega 30,78 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 277 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy37,41 g
– cukry16,14 g
––– laktóza6,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky (kotleta, kýta) Vepřová kýta
2 2 zelená jablka Jablko čerstvé
4 plátky 4 plátky sušené šunky nebo slaniny Pršut
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
200 ml 200 ml horkého vývaru Vývar hovězí 200 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
čerstvý tymián Tymián čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.