Nutriční hodnoty (Vepřové plátky po normandsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 375 kJ / 1 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,46 g |
Tuky | 86,80 g |
– nasycené | 57,03 g |
– nenasycené | 27,09 g |
–– mononenasycené | 24,03 g |
–– polynenasycené | 3,06 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 37,41 g |
– cukry | 16,14 g |
––– laktóza | 6,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky (kotleta, kýta) | Vepřová kýta | |
2 2 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
4 plátky 4 plátky sušené šunky nebo slaniny | Pršut | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
200 ml 200 ml horkého vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |