Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce zapečené na zelených fazolkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 286 kJ /
307 kcal
Bílkoviny21,25 g
– z toho živočišné bílkoviny19,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,32 g
Tuky15,24 g
– nasycené6,36 g
– nenasycené6,46 g
–– mononenasycené5,33 g
–– polynenasycené1,13 g
––– omega 30,05 g
Vláknina1,28 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,51 g
Sacharidy21,05 g
– cukry13,89 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 plechovky 1/2 plechovky sterilovaných zelených fazolek Fazolky čerstvé
olej Olej řepkový
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
sůl Sůl mořská
zelená petrželová nať Petržel nať čerstvá
50 g 50 g strouhaného sýra (já jsem použila plísňový sýr) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.