Nutriční hodnoty (Vejce zapečené na zelených fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 286 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 15,24 g |
– nasycené | 6,36 g |
– nenasycené | 6,46 g |
–– mononenasycené | 5,33 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 1,28 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,51 g |
Sacharidy | 21,05 g |
– cukry | 13,89 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 plechovky 1/2 plechovky sterilovaných zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
olej | Olej řepkový | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
zelená petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
50 g 50 g strouhaného sýra (já jsem použila plísňový sýr) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |