Nutriční hodnoty (Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 476 kJ / 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,50 g |
– cukry | 0,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky hovězího zadního | Hovězí kýta | |
3 3 větší cibule šalotky červené | Šalotka čerstvá | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
1,5 dcl 1,5 dcl suchého červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |