Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí steak s šalotkou na červeném víňě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie476 kJ /
114 kcal
Bílkoviny0,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,30 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,50 g
– cukry0,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky hovězího zadního Hovězí kýta
3 3 větší cibule šalotky červené Šalotka čerstvá
lžíce lžíce másla Máslo kravské
1,5 dcl 1,5 dcl suchého červeného vína Víno červené suché 150 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.