Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné řezy třeba s višněmi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 822 kJ /
2 348 kcal
Bílkoviny65,27 g
– z toho živočišné bílkoviny45,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky77,74 g
– nasycené37,18 g
– nenasycené30,32 g
–– mononenasycené25,60 g
–– polynenasycené4,72 g
––– omega 30,29 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 583 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy343,70 g
– cukry194,10 g
––– laktóza15,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
6 lžic 6 lžic horké vody Voda 108 ml
1 1 pudink bez vaření Créme Olé Puding v prášku
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
višně (nebo jiné ovoce) Višně čerstvé
1 1 ovocný pudink Puding v prášku
1 lžíce 1 lžíce cukru (dle kyselosti ovoce) Cukr bílý 25 g
voda Voda
džem Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.