Nutriční hodnoty (Ovocné řezy třeba s višněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 822 kJ / 2 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 77,74 g |
– nasycené | 37,18 g |
– nenasycené | 30,32 g |
–– mononenasycené | 25,60 g |
–– polynenasycené | 4,72 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 343,70 g |
– cukry | 194,10 g |
––– laktóza | 15,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
6 lžic 6 lžic horké vody | Voda | 108 ml |
1 1 pudink bez vaření Créme Olé | Puding v prášku | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
višně (nebo jiné ovoce) | Višně čerstvé | |
1 1 ovocný pudink | Puding v prášku | |
1 lžíce 1 lžíce cukru (dle kyselosti ovoce) | Cukr bílý | 25 g |
voda | Voda | |
džem | Marmeláda jahodová |