Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 128 kJ /
1 704 kcal
Bílkoviny54,16 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,66 g
Tuky39,73 g
– nasycené13,38 g
– nenasycené25,81 g
–– mononenasycené10,27 g
–– polynenasycené15,54 g
––– omega 30,08 g
Vláknina25,24 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,59 g
Sacharidy272,10 g
– cukry25,52 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 plátků 10 plátků slaniny Špek
300 g 300 g žampionů Žampion čerstvý 300 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
300 g 300 g rýže Rýže bílá 300 g
600 ml 600 ml horkého zeleninového vývaru Vývar zeleninový 600 ml
100 g 100 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.