Nutriční hodnoty (Žampionové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 128 kJ / 1 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,66 g |
Tuky | 39,73 g |
– nasycené | 13,38 g |
– nenasycené | 25,81 g |
–– mononenasycené | 10,27 g |
–– polynenasycené | 15,54 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 25,24 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 272,10 g |
– cukry | 25,52 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 plátků 10 plátků slaniny | Špek | |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |
600 ml 600 ml horkého zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 600 ml |
100 g 100 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |