Nutriční hodnoty (Fazolkový salát se dvěma druhy sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 086 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,78 g |
Tuky | 68,97 g |
– nasycené | 42,78 g |
– nenasycené | 23,15 g |
–– mononenasycené | 19,60 g |
–– polynenasycené | 3,55 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 40,60 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 4,77 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 54,35 g |
– cukry | 48,25 g |
––– laktóza | 4,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 600 g |
5 ks 5 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
150 g 150 g Balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
150 g 150 g Hermelínu | Hermelín | 150 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olivový olej | Olej olivový | |
citron | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá |