Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový salát se dvěma druhy sýra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 086 kJ /
1 216 kcal
Bílkoviny75,28 g
– z toho živočišné bílkoviny57,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,78 g
Tuky68,97 g
– nasycené42,78 g
– nenasycené23,15 g
–– mononenasycené19,60 g
–– polynenasycené3,55 g
––– omega 30,53 g
Vláknina40,60 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 4,77 g
Sůl12,00 g
Sacharidy54,35 g
– cukry48,25 g
––– laktóza4,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g fazolových lusků Fazolky čerstvé 600 g
5 ks 5 ks rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
150 g 150 g Balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 150 g
150 g 150 g Hermelínu Hermelín 150 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
olivový olej Olej olivový
citron Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
petrželová nať Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.