Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí s Moravankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 466 kJ / 2 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 230,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,88 g |
Tuky | 147,97 g |
– nasycené | 70,03 g |
– nenasycené | 74,79 g |
–– mononenasycené | 63,00 g |
–– polynenasycené | 11,79 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 20,88 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 7,10 g |
Sůl | 18,59 g |
Sacharidy | 46,60 g |
– cukry | 12,27 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg předního hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
15 dkg 15 dkg slaniny | Špek | 150 g |
2 2 klobásy | Klobása | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 skleničky 2 skleničky naložené zeleniny Moravanky | Zelenina směs sterilovaná | 400 g |
půl půl červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
půl půl žluté kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 kostky 2 kostky hovězího bujonu | Bujón hovězí | 18 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |