Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestková povidla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 923 kJ /
7 152 kcal
Bílkoviny33,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené5,00 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 31,50 g
Vláknina125,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 205 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 638,78 g
– cukry1 501,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg švestek Švestky čerstvé 5000 g
1 kg 1 kg krystalového cukru Cukr bílý 1000 g
1/8 l 1/8 l vinného octa Ocet vinný bílý 125 ml
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
citronová kůra z 1 citrónu Citronová kúra čerstvá
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.