Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 556 kJ /
2 045 kcal
Bílkoviny70,99 g
– z toho živočišné bílkoviny66,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,29 g
Tuky182,15 g
– nasycené85,53 g
– nenasycené91,25 g
–– mononenasycené77,66 g
–– polynenasycené13,58 g
––– omega 30,26 g
Vláknina11,18 g
Cholesterol 335 mg
Sodík 3,71 g
Sůl9,21 g
Sacharidy27,52 g
– cukry13,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového masa-měla jsem prorostlejší plecko Vepřová plec 300 g
200 g 200 g slaniny - měla jsem gazdovskou Špek 200 g
1 1 polévková lžíce tuku (použila jsem sádlo) Margarín
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
4 4 polévková lžíce kečupu (použila jsem sladký) Kečup sladký
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
10 10 lístků čerstvé bazalky + lístky na ozdobení Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
pálivá paprika na dochucení (já jsem nedávala nic) Paprika pálivá
voda na podlévání pokrmu Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.