Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 556 kJ / 2 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,29 g |
Tuky | 182,15 g |
– nasycené | 85,53 g |
– nenasycené | 91,25 g |
–– mononenasycené | 77,66 g |
–– polynenasycené | 13,58 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 11,18 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 3,71 g |
Sůl | 9,21 g |
Sacharidy | 27,52 g |
– cukry | 13,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového masa-měla jsem prorostlejší plecko | Vepřová plec | 300 g |
200 g 200 g slaniny - měla jsem gazdovskou | Špek | 200 g |
1 1 polévková lžíce tuku (použila jsem sádlo) | Margarín | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 4 polévková lžíce kečupu (použila jsem sladký) | Kečup sladký | |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
10 10 lístků čerstvé bazalky + lístky na ozdobení | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pálivá paprika na dochucení (já jsem nedávala nic) | Paprika pálivá | |
voda na podlévání pokrmu | Voda |