Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát se slaninou a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 224 kJ /
1 010 kcal
Bílkoviny4,48 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky95,17 g
– nasycené41,80 g
– nenasycené51,85 g
–– mononenasycené42,96 g
–– polynenasycené8,89 g
––– omega 31,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy32,90 g
– cukry29,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí stehno Kuře stehno s kůží
3 lžíce 3 lžíce octa Ocet lihový 45 ml
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
olej na restování Olej řepkový
1/2 hlávky 1/2 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
100 g 100 g libovolné slaniny (uzeného špeku) Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce octa (dle chuti) Ocet lihový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru (dle chuti) Cukr bílý 25 g
1 lžička 1 lžička soli (dle chuti) Sůl mořská 8 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 1 troška mletého pepře Pepř černý mletý
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
jogurt Jogurt kravský bílý 3,5%
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.