Nutriční hodnoty (Tvarůžková lahodná pěna k pivku na dva způsoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 957 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,14 g |
Tuky | 35,75 g |
– nasycené | 22,48 g |
– nenasycené | 12,65 g |
–– mononenasycené | 11,28 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 36,17 g |
– cukry | 25,19 g |
––– laktóza | 2,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 .varianta | ||
100-200 g 100-200 g olomouckých syrečků | Tvarůžky | 150 g |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
1-2 1-2 malé tatarské omáčky v sáčku nebo majolky | Tatarská omáčka | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
smetana na vaření podle hustoty | Smetana kravská sladká 12% | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 .varianta | ||
1 1 velkou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |