Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarůžková lahodná pěna k pivku na dva způsoby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 957 kJ /
707 kcal
Bílkoviny56,42 g
– z toho živočišné bílkoviny50,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,14 g
Tuky35,75 g
– nasycené22,48 g
– nenasycené12,65 g
–– mononenasycené11,28 g
–– polynenasycené1,37 g
––– omega 30,12 g
Vláknina11,94 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 3,28 g
Sůl8,00 g
Sacharidy36,17 g
– cukry25,19 g
––– laktóza2,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 .varianta
100-200 g 100-200 g olomouckých syrečků Tvarůžky 150 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
1-2 1-2 malé tatarské omáčky v sáčku nebo majolky Tatarská omáčka
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
smetana na vaření podle hustoty Smetana kravská sladká 12%
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 .varianta
1 1 velkou cibuli Cibule čerstvá 70 g
2 2 barevné papriky Paprika červená čerstvá 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.