Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Osvěžující jablko-tvarohová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 239 kJ /
3 403 kcal
Bílkoviny105,54 g
– z toho živočišné bílkoviny72,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,12 g
Tuky51,04 g
– nasycené18,55 g
– nenasycené20,84 g
–– mononenasycené15,76 g
–– polynenasycené5,08 g
––– omega 30,31 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 693 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy619,20 g
– cukry332,00 g
––– laktóza23,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
300 ml 300 ml studeného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 2 vanilkové pudinky (prášek) Puding v prášku 80 g
1/2 litru 1/2 litru jablečného džusu (nebo moštu) Džus jablečný 500 ml
3 3 větší jablka Jablko čerstvé 450 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.