Nutriční hodnoty (Siven s bramborovým pyré a omáčkou z uzených rajčátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 630 kJ / 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 68,75 g |
– nasycené | 26,20 g |
– nenasycené | 40,57 g |
–– mononenasycené | 35,36 g |
–– polynenasycené | 5,21 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,77 g |
– cukry | 26,90 g |
––– laktóza | 11,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 filet 1 filet Sivena (cca 150 g) | Losos filet s kůží | |
3 lžičky 3 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 15 ml |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
3 dcl 3 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |