Nutriční hodnoty (Jablkové hrnkové lívanečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 481 kJ / 1 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,90 g |
Tuky | 17,68 g |
– nasycené | 5,75 g |
– nenasycené | 8,28 g |
–– mononenasycené | 4,48 g |
–– polynenasycené | 3,80 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 233,05 g |
– cukry | 48,33 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice (nebo dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
marmeláda | Marmeláda jahodová |