Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové hrnkové lívanečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 481 kJ /
1 310 kcal
Bílkoviny47,08 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,90 g
Tuky17,68 g
– nasycené5,75 g
– nenasycené8,28 g
–– mononenasycené4,48 g
–– polynenasycené3,80 g
––– omega 30,37 g
Vláknina15,25 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 338 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy233,05 g
– cukry48,33 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice (nebo dle chuti) Skořice ceylonská mletá 5 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 hrnek 1 hrnek nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
olej na smažení Olej řepkový
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
marmeláda Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.