Nutriční hodnoty (Kuřecí na růžovém zázvoru s meruňkou a brusinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 056 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,15 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,10 g |
– cukry | 4,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 1/4 kuřete (nebo dle počtu jedlíků) | Kuře | |
1 balíček 1 balíček nakládaný zázvor | Zázvor nakládaný v oleji | |
3 3 meruňky | Dužina meruňky čerstvá | |
2 PL 2 PL brusinek (nebo zavařeniny z ní) | Brusinky zavařené | 30 g |
3 dcl 3 dcl suchého vína (ideálně rýžové víno) | Víno bílé suché | 300 ml |
tuk | Margarín | |
Gustin – kukuřičný škrob na zahuštění | Škrob kukuřičný |