Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tofu cheesecake)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 656 kJ /
1 830 kcal
Bílkoviny91,92 g
– z toho živočišné bílkoviny35,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,56 g
Tuky135,67 g
– nasycené44,25 g
– nenasycené80,58 g
–– mononenasycené28,15 g
–– polynenasycené52,43 g
––– omega 312,80 g
Vláknina30,34 g
Cholesterol 618 mg
Sodík 428 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy45,10 g
– cukry15,24 g
––– laktóza6,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tofu natural Tofu natural 200 g
200 g 200 g sýra ricotta Ricotta 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce lněných semínek Lněná semínka 60 g
4 lžíce 4 lžíce slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 60 g
2 lžíce 2 lžíce vlašských ořechů Vlašské ořechy 30 g
2 lžíce 2 lžíce kokosu Kokos strouhaný 30 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
stevie nebo cukr Stevie sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.