Nutriční hodnoty (Tofu cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 656 kJ / 1 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,56 g |
Tuky | 135,67 g |
– nasycené | 44,25 g |
– nenasycené | 80,58 g |
–– mononenasycené | 28,15 g |
–– polynenasycené | 52,43 g |
––– omega 3 | 12,80 g |
Vláknina | 30,34 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 45,10 g |
– cukry | 15,24 g |
––– laktóza | 6,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tofu natural | Tofu natural | 200 g |
200 g 200 g sýra ricotta | Ricotta | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce lněných semínek | Lněná semínka | 60 g |
4 lžíce 4 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce kokosu | Kokos strouhaný | 30 g |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
stevie nebo cukr | Stevie sušená |