Nutriční hodnoty (Brynzová pomazánka s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 119,45 g |
– nasycené | 69,31 g |
– nenasycené | 42,67 g |
–– mononenasycené | 36,93 g |
–– polynenasycené | 5,73 g |
––– omega 3 | 1,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 773 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 5,97 g |
– cukry | 4,57 g |
––– laktóza | 4,57 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 2 vajíčka vařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
nať mladé cibulky | Cibulka jarní nať čerstvá |