Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s bramborovo-kukuřičným dortíkem a sýrovou omáčkou, ozdobené slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 634 kJ / 1 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 41,62 g |
– nasycené | 19,80 g |
– nenasycené | 16,73 g |
–– mononenasycené | 14,75 g |
–– polynenasycené | 1,98 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 57,10 g |
– cukry | 17,00 g |
––– laktóza | 10,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
250 g 250 g brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 menší konzerva kukuřice v nálevu | Kukuřice sterilovaná | |
100 ml 100 ml 12 % smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
100 g 100 g sýru (je jedno jakého dle chuti) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
máslo | Máslo kravské |