Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 391 kJ /
571 kcal
Bílkoviny14,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,94 g
Tuky1,10 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,17 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,06 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy116,10 g
– cukry18,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g brambor (varný typ B nebo C) Brambor zimní 600 g
sádlo Sádlo vepřové
3 3 velké žluté cibule Cibule čerstvá 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
jarní cibulka nebo petrželová nať Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.