Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 2 391 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,94 g |
Tuky | 1,10 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 116,10 g |
– cukry | 18,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g brambor (varný typ B nebo C) | Brambor zimní | 600 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
3 3 velké žluté cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
jarní cibulka nebo petrželová nať | Cibulka jarní čerstvá |