Nutriční hodnoty (Jablečná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 689 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
Tuky | 2,81 g |
– nasycené | 0,94 g |
– nenasycené | 1,21 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 1,08 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 20,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 199,00 g |
– cukry | 171,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
1 1 houska | Houska pšeničná | |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce rýže | Rýže bílá | 30 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
voda | Voda |