Nutriční hodnoty (Francuzák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 332 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,27 g |
Tuky | 23,39 g |
– nasycené | 15,01 g |
– nenasycené | 7,43 g |
–– mononenasycené | 6,68 g |
–– polynenasycené | 0,76 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 3,13 g |
– cukry | 2,83 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 krajíců 4-5 krajíců chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
1/2 1/2 rajčete | Rajče červené čerstvé | 30 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
provensálské koření | Provensálské koření |