Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nové brambory vařené ve vývaru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 934 kJ /
701 kcal
Bílkoviny16,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,28 g
Tuky19,23 g
– nasycené7,09 g
– nenasycené12,65 g
–– mononenasycené10,49 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,04 g
Vláknina14,27 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy109,74 g
– cukry5,50 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g nových brambor Brambor raný 500 g
500 ml 500 ml silného zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.