Nutriční hodnoty (Sýr v parmezánovo-bylinkové strouhance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 383 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 13,15 g |
– nasycené | 6,69 g |
– nenasycené | 3,23 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 38,15 g |
– cukry | 4,45 g |
––– laktóza | 0,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
tvrdý sýr typu Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
50 g 50 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 50 g |
citronová kůra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
25 g 25 g strouhaného Parmezánu | Parmezán | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce petržele (může být i sušená) | Petržel kořenová čerstvá | 30 g |
olej | Olej řepkový |