Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýr v parmezánovo-bylinkové strouhance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 383 kJ /
330 kcal
Bílkoviny13,28 g
– z toho živočišné bílkoviny7,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,78 g
Tuky13,15 g
– nasycené6,69 g
– nenasycené3,23 g
–– mononenasycené2,67 g
–– polynenasycené0,56 g
––– omega 30,08 g
Vláknina3,20 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 612 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy38,15 g
– cukry4,45 g
––– laktóza0,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
tvrdý sýr typu Eidam Sýr kravský tvrdý 30%
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
50 g 50 g strouhanky Strouhanka pšeničná 50 g
citronová kůra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá
25 g 25 g strouhaného Parmezánu Parmezán 25 g
2 lžíce 2 lžíce petržele (může být i sušená) Petržel kořenová čerstvá 30 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.