Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 609 kJ /
1 102 kcal
Bílkoviny17,14 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,64 g
Tuky88,19 g
– nasycené42,34 g
– nenasycené44,64 g
–– mononenasycené36,75 g
–– polynenasycené7,90 g
––– omega 30,10 g
Vláknina40,42 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,48 g
Sacharidy41,99 g
– cukry23,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky hovězí roštěné Hovězí roštěnec
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 střední celer Celer bulva čerstvá 540 g
100 g 100 g špeku Špek 100 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička mletého nového koření Nové koření mleté 5 g
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
mletý černý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
silný horký vývar (dle potřeby) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.