Nutriční hodnoty (Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 609 kJ / 1 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,64 g |
Tuky | 88,19 g |
– nasycené | 42,34 g |
– nenasycené | 44,64 g |
–– mononenasycené | 36,75 g |
–– polynenasycené | 7,90 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 40,42 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,48 g |
Sacharidy | 41,99 g |
– cukry | 23,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 střední celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
silný horký vývar (dle potřeby) | Vývar masový |