Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na kmíně s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 323 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 8,17 g |
– nasycené | 1,98 g |
– nenasycené | 4,11 g |
–– mononenasycené | 3,43 g |
–– polynenasycené | 0,68 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vepřové kýty (2 plátky) | Vepřová kýta | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
rýže | Rýže bílá |