Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný desert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 763 kJ /
900 kcal
Bílkoviny2,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky2,08 g
– nasycené0,68 g
– nenasycené0,92 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,16 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy210,00 g
– cukry206,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g oloupaných jablek Jablko čerstvé 600 g
20 cl 20 cl vody Voda 200 ml
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
3 3 pudinky Puding v prášku
45 cl 45 cl vody Voda 450 ml
piškoty Piškoty
maliny nebo borůvky Maliny čerstvé
šlehačka na zdobení Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.