Nutriční hodnoty (Jablečný desert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 763 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 2,08 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 0,92 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 210,00 g |
– cukry | 206,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
20 cl 20 cl vody | Voda | 200 ml |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
3 3 pudinky | Puding v prášku | |
45 cl 45 cl vody | Voda | 450 ml |
piškoty | Piškoty | |
maliny nebo borůvky | Maliny čerstvé | |
šlehačka na zdobení | Šlehačka 35% |