Nutriční hodnoty (Kapří kousky ve vinném těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 183 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
Tuky | 53,36 g |
– nasycené | 13,44 g |
– nenasycené | 25,50 g |
–– mononenasycené | 20,80 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 577 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 79,93 g |
– cukry | 5,83 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kapra (vykostěný filet) | Kapr | 400 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce rozpuštěného vychladlého másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |