Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapří kousky ve vinném těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 183 kJ /
1 239 kcal
Bílkoviny84,55 g
– z toho živočišné bílkoviny72,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,80 g
Tuky53,36 g
– nasycené13,44 g
– nenasycené25,50 g
–– mononenasycené20,80 g
–– polynenasycené4,70 g
––– omega 31,12 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 577 mg
Sodík 269 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy79,93 g
– cukry5,83 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kapra (vykostěný filet) Kapr 400 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
1 lžíce 1 lžíce rozpuštěného vychladlého másla Máslo kravské 10 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.