Nutriční hodnoty (Játrová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 542 kJ / 1 325 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,30 g |
| Tuky | 75,94 g |
| – nasycené | 31,72 g |
| – nenasycené | 36,90 g |
| –– mononenasycené | 28,31 g |
| –– polynenasycené | 8,59 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 2,53 g |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 64,80 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drůbežích jater (kuřecích, krůtích) | Játra kuřecí | 500 g |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 60 g 60 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
| drůbeží vývar nebo voda (podle potřeby) | Vývar kuřecí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |