Nutriční hodnoty (Rýžový salát s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 853 kJ / 2 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,06 g |
Tuky | 83,91 g |
– nasycené | 11,59 g |
– nenasycené | 64,19 g |
–– mononenasycené | 18,56 g |
–– polynenasycené | 45,62 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 844 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 414,00 g |
– cukry | 30,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky uvarenej rýže | Rýže bílá | 500 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 konzerva tuňáka v oleji | Tuňák ve vlastní šťávě | |
100 g 100 g majonézy nebo jogurtu | Majonéza | 100 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |