Nutriční hodnoty (Roládový zákusek a karamelovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 087 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
Tuky | 39,00 g |
– nasycené | 12,90 g |
– nenasycené | 16,70 g |
–– mononenasycené | 13,50 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 1,32 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 599 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 159,43 g |
– cukry | 125,39 g |
––– laktóza | 24,51 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
1 1 Salko karamelizované | Mléko kondenzované slazené | |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 karamelový pudink | Puding v prášku | |
čokoláda na posypání | Čokoláda mléčná 30% |