Nutriční hodnoty (Jihočeská kudlaná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 840 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,55 g |
Tuky | 44,52 g |
– nasycené | 16,57 g |
– nenasycené | 22,20 g |
–– mononenasycené | 15,26 g |
–– polynenasycené | 6,94 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 489 mg |
Sodík | 382 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 81,81 g |
– cukry | 24,08 g |
––– laktóza | 18,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
1/2 l 1/2 l kefíru | Kefír | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
hrst hrst sušených a namočených hub (nebo 200 gr čerstvých) | Hřib čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |