Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jihočeská kudlaná)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 840 kJ /
918 kcal
Bílkoviny43,81 g
– z toho živočišné bílkoviny36,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,55 g
Tuky44,52 g
– nasycené16,57 g
– nenasycené22,20 g
–– mononenasycené15,26 g
–– polynenasycené6,94 g
––– omega 31,40 g
Vláknina7,35 g
Cholesterol 489 mg
Sodík 382 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy81,81 g
– cukry24,08 g
––– laktóza18,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
1/2 l 1/2 l kefíru Kefír 500 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
hrst hrst sušených a namočených hub (nebo 200 gr čerstvých) Hřib čerstvý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.