Nutriční hodnoty (Květákové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 813 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,88 g |
Tuky | 24,32 g |
– nasycené | 7,45 g |
– nenasycené | 10,96 g |
–– mononenasycené | 7,52 g |
–– polynenasycené | 3,44 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 26,15 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,33 g |
Sacharidy | 158,75 g |
– cukry | 35,75 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g květáku (bez košťálu) | Květák čerstvý | 700 g |
4 4 rohlíky (170 g) | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
nať petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový |