Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy s třešněmi /višněmi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 741 kJ /
2 567 kcal
Bílkoviny48,74 g
– z toho živočišné bílkoviny36,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,15 g
Tuky70,24 g
– nasycené35,48 g
– nenasycené26,77 g
–– mononenasycené22,86 g
–– polynenasycené3,91 g
––– omega 30,36 g
Vláknina8,78 g
Cholesterol 923 mg
Sodík 434 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy430,60 g
– cukry281,10 g
––– laktóza15,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
tuk Margarín
mouku do pekáčku Mouka pšeničná hladká
300 ml 300 ml nálevu z třešní /višní Šťáva z kompotu 300 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
200 g 200 g kompotovaných třešní /višní Třešně čerstvé 200 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.