Nutriční hodnoty (Řezy s třešněmi /višněmi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 741 kJ / 2 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,15 g |
Tuky | 70,24 g |
– nasycené | 35,48 g |
– nenasycené | 26,77 g |
–– mononenasycené | 22,86 g |
–– polynenasycené | 3,91 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 8,78 g |
Cholesterol | 923 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 430,60 g |
– cukry | 281,10 g |
––– laktóza | 15,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
tuk | Margarín | |
mouku do pekáčku | Mouka pšeničná hladká | |
300 ml 300 ml nálevu z třešní /višní | Šťáva z kompotu | 300 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
200 g 200 g kompotovaných třešní /višní | Třešně čerstvé | 200 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |