Nutriční hodnoty (Zadělávaná zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 711 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,23 g |
Tuky | 18,22 g |
– nasycené | 10,88 g |
– nenasycené | 5,63 g |
–– mononenasycené | 4,74 g |
–– polynenasycené | 0,89 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 144,95 g |
– cukry | 28,90 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
máslo | Máslo kravské | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari | Kari | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |