Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávaná zelenina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 711 kJ /
887 kcal
Bílkoviny22,43 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,23 g
Tuky18,22 g
– nasycené10,88 g
– nenasycené5,63 g
–– mononenasycené4,74 g
–– polynenasycené0,89 g
––– omega 30,22 g
Vláknina29,10 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 349 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy144,95 g
– cukry28,90 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g brambor Brambor zimní 700 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
zelené fazolky Fazolky čerstvé
máslo Máslo kravské
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
150 ml 150 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 150 ml
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari Kari 2.5 g
sůl Sůl mořská
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.