Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pařížský hřbet)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 778 kJ /
2 337 kcal
Bílkoviny67,42 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,70 g
Tuky52,14 g
– nasycené18,74 g
– nenasycené22,91 g
–– mononenasycené17,68 g
–– polynenasycené5,23 g
––– omega 30,11 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 412 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy387,70 g
– cukry233,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
1/2 1/2 kypřícího prášku Kypřící prášek
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
30 g 30 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 30 g
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
šlehačka Šlehačka 35%
hořká čokoláda Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.