Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocná žemlovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 623 kJ /
388 kcal
Bílkoviny27,66 g
– z toho živočišné bílkoviny27,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,16 g
Tuky11,62 g
– nasycené7,08 g
– nenasycené3,29 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené0,29 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy43,00 g
– cukry9,00 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 veka Veka
4-6 4-6 meruněk Dužina meruňky čerstvá
6-8 6-8 jahod Jahody čerstvé
pár kuliček kuliček hroznového vína Hroznové víno čerstvé
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
vejce Vejce slepičí
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
skořice Skořice ceylonská
cukr Cukr bílý
máslo Máslo kravské
rozinky Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.