Nutriční hodnoty (Ovocná žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 623 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 11,62 g |
– nasycené | 7,08 g |
– nenasycené | 3,29 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 0,29 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 43,00 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 veka | Veka | |
4-6 4-6 meruněk | Dužina meruňky čerstvá | |
6-8 6-8 jahod | Jahody čerstvé | |
pár kuliček kuliček hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
vejce | Vejce slepičí | |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý | |
máslo | Máslo kravské | |
rozinky | Rozinky |