Nutriční hodnoty (Srnčí krk na česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 885 kJ / 1 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,74 g |
Tuky | 127,53 g |
– nasycené | 62,16 g |
– nenasycené | 63,71 g |
–– mononenasycené | 54,13 g |
–– polynenasycené | 9,57 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 24,15 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 47,05 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Srnčí krk | Srnec plec | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 velká palice česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
snítka snítka šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
150 g 150 g gazdovské slaniny (může být jiná) | Špek | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky koření na divočinu | Provensálské koření | 10 g |
podle potřeby vývar (měla jsem masový bujon Kuchárek) | Bujón hovězí |