Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí krk na česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 885 kJ /
1 407 kcal
Bílkoviny12,99 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,74 g
Tuky127,53 g
– nasycené62,16 g
– nenasycené63,71 g
–– mononenasycené54,13 g
–– polynenasycené9,57 g
––– omega 30,15 g
Vláknina24,15 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,44 g
Sůl6,00 g
Sacharidy47,05 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Srnčí krk Srnec plec
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 1 velká palice česneku Česnek čerstvý 70 g
snítka snítka šalvěje Šalvěj čerstvá
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
2-3 2-3 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
6 kuliček 6 kuliček celého pepře Pepř černý
150 g 150 g gazdovské slaniny (může být jiná) Špek 150 g
sůl Sůl mořská
2 lžičky 2 lžičky koření na divočinu Provensálské koření 10 g
podle potřeby vývar (měla jsem masový bujon Kuchárek) Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.