Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená vepřová plec se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 889 kJ /
1 408 kcal
Bílkoviny214,96 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,96 g
Tuky43,34 g
– nasycené11,31 g
– nenasycené21,21 g
–– mononenasycené18,36 g
–– polynenasycené2,86 g
––– omega 30,20 g
Vláknina28,40 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 551 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy27,60 g
– cukry12,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
500 g 500 g malých žampionů Žampion čerstvý 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
instantní jíška Jíška světlá instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.