Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s chutí perníku a vůní skořice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 130 kJ /
3 616 kcal
Bílkoviny87,30 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,44 g
Tuky120,37 g
– nasycené31,08 g
– nenasycené80,98 g
–– mononenasycené53,10 g
–– polynenasycené27,88 g
––– omega 32,08 g
Vláknina18,30 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy536,75 g
– cukry187,65 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
150 g 150 g rozehřáté Hery Margarín 150 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
4 PL 4 PL perníku na strouhání Perník
1 KL 1 KL perníkového koření Perníkové koření 5 g
1 KL 1 KL skořice Skořice ceylonská 8 g
ovoce jaké kdo má (já měla meruňky) Jahody čerstvé
1 1 smetanu na šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1 1 Mascarpone Mascarpone
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.