Nutriční hodnoty (Vepřové závitky z krkovičky v kapustovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 788 kJ / 1 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
Tuky | 141,74 g |
– nasycené | 64,02 g |
– nenasycené | 75,46 g |
–– mononenasycené | 62,04 g |
–– polynenasycené | 13,42 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 19,73 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 6,91 g |
Sacharidy | 62,41 g |
– cukry | 41,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší hlávka kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
16 plátků 16 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
4 4 širší proužky červené papriky | Paprika červená čerstvá | 600 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 kostka 1 kostka Masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |