Nutriční hodnoty (Koláč s jahodami a pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 788 kJ / 1 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,16 g |
Tuky | 41,30 g |
– nasycené | 10,59 g |
– nenasycené | 22,84 g |
–– mononenasycené | 17,08 g |
–– polynenasycené | 5,76 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 801 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 315,20 g |
– cukry | 172,60 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
jahody (nebo jakékoliv jiné ovoce) | Jahody čerstvé | |
želatina | Želatina vepřová | |
marmeláda | Marmeláda jahodová |