Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štramberské uši)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 029 kJ /
2 158 kcal
Bílkoviny52,70 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,34 g
Tuky21,62 g
– nasycené4,94 g
– nenasycené10,90 g
–– mononenasycené6,40 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,36 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,31 g
Sůl0,42 g
Sacharidy433,61 g
– cukry224,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
170 g 170 g cukru moučka Cukr bílý 170 g
50 g 50 g medu Med nepasterovaný 50 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky sody Jedlá soda 4.0000001192092896 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.