Nutriční hodnoty (Štramberské uši)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 029 kJ / 2 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,34 g |
Tuky | 21,62 g |
– nasycené | 4,94 g |
– nenasycené | 10,90 g |
–– mononenasycené | 6,40 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 433,61 g |
– cukry | 224,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
170 g 170 g cukru moučka | Cukr bílý | 170 g |
50 g 50 g medu | Med nepasterovaný | 50 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1/3 lžičky 1/3 lžičky sody | Jedlá soda | 4.0000001192092896 g |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 lžička 1 lžička perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín |