Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dietní fazolová polévka s celerem - Fassolada me Selino)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 124 kJ /
1 464 kcal
Bílkoviny74,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,17 g
Tuky34,66 g
– nasycené5,39 g
– nenasycené29,07 g
–– mononenasycené23,84 g
–– polynenasycené5,23 g
––– omega 30,03 g
Vláknina67,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy181,87 g
– cukry26,61 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g bílých fazolí Fazole bílé 300 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2-3 kusy 2-3 kusy celerové natě Petržel nať čerstvá
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 hrst 1 hrst petrželové natě Petržel nať čerstvá
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř černý Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.