Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s hovězím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 141 kJ /
751 kcal
Bílkoviny105,52 g
– z toho živočišné bílkoviny101,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,02 g
Tuky24,86 g
– nasycené11,13 g
– nenasycené11,24 g
–– mononenasycené10,40 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,06 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 2,28 g
Sůl4,50 g
Sacharidy21,50 g
– cukry9,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká hlíza batátu (sladká brambora) Batáty neloupané
1 1 salát druh Lollo biondo Salát hlávkový čerstvý
500 g 500 g hovězí steak (plátek asi 35 mm vysoký) Hovězí svíčková 500 g
2 2 malé chilli papričky Chilli paprička čerstvá
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 1 malá plechovka fazolových lusků Fazolky čerstvé
sůl Sůl mořská
40 ml 40 ml rybí omáčky Rybí omáčka 40 ml
70 ml 70 ml limetkové šťávy Šťáva z limetky 70 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička nastrouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
2 lžice 2 lžice hrubě nasekané máty Máta peprná list čerstvá 30 g
2 2 lžice hrubě nasekaných lístků koriandru Koriandr semena
40 ml 40 ml hnědého cukru Cukr třtinový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.