Nutriční hodnoty (Telecí plátky,potřené pikantním těstíčkem ze sýrů, zeleniny, bylinek a slaniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 372 kJ / 1 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 183,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,83 g |
Tuky | 50,46 g |
– nasycené | 15,34 g |
– nenasycené | 24,46 g |
–– mononenasycené | 18,93 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,32 g |
Sacharidy | 72,35 g |
– cukry | 23,85 g |
––– laktóza | 17,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g telecí kýty (může být kuřecí maso, celé kuře i krůtí maso) | Telecí kýta | 650 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
6 plátků 6 plátků uzené slaniny | Špek | |
6 6 tenkých plátků tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
olej (na vymazání plechu) | Olej řepkový | |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
strouhaný uzený sýr President | Eidam 30% t. v s. uzený | |
Formaggio italský sypký sýr (celkem 250-300 g) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý pepř | Pepř černý | |
300- 400 ml 300- 400 ml mléka (podle hustoty těstíčka) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 rajčátko | ||
1 1 malá zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
špetka špetka pálivé červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
brambory | Brambor zimní | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 velký bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
citron | Citrón čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |