Nutriční hodnoty (Caesar salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 087 kJ / 1 933 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 118,45 g |
– nasycené | 18,66 g |
– nenasycené | 95,39 g |
–– mononenasycené | 79,84 g |
–– polynenasycené | 15,55 g |
––– omega 3 | 1,60 g |
Vláknina | 7,48 g |
Cholesterol | 811 mg |
Sodík | 794 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 34,47 g |
– cukry | 20,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka římského salátu | Salát římský čerstvý | 500 g |
2 2 kuřecí prsa bez kůže | Kuře prso | 700 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 bílá bageta | Bageta pšeničná | |
1 kousek 1 kousek parmazánu v bloku | Parmezán | |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 2 sardelové filety | Sardel | |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžička 1 lžička worcesterské omáčky | Worcestrová omáčka | 5 ml |
1 lžička 1 lžička strouhaného parmazánu | Parmezán | |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |