Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Caesar salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 087 kJ /
1 933 kcal
Bílkoviny178,51 g
– z toho živočišné bílkoviny170,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,05 g
Tuky118,45 g
– nasycené18,66 g
– nenasycené95,39 g
–– mononenasycené79,84 g
–– polynenasycené15,55 g
––– omega 31,60 g
Vláknina7,48 g
Cholesterol 811 mg
Sodík 794 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy34,47 g
– cukry20,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka římského salátu Salát římský čerstvý 500 g
2 2 kuřecí prsa bez kůže Kuře prso 700 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 bílá bageta Bageta pšeničná
1 kousek 1 kousek parmazánu v bloku Parmezán
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 2 sardelové filety Sardel
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
100 ml 100 ml olivového oleje Olej olivový 100 ml
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
1 lžička 1 lžička worcesterské omáčky Worcestrová omáčka 5 ml
1 lžička 1 lžička strouhaného parmazánu Parmezán
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.