Nutriční hodnoty (Tabbouleh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,28 g |
Tuky | 103,74 g |
– nasycené | 7,55 g |
– nenasycené | 91,66 g |
–– mononenasycené | 63,57 g |
–– polynenasycené | 28,10 g |
––– omega 3 | 8,22 g |
Vláknina | 43,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 194,40 g |
– cukry | 31,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
185 g 185 g bulguru | Pšeničný bulgur | 185 g |
50 g 50 g petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 50 g |
20 g 20 g čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | 20 g |
4 4 čerstvá rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
50 g 50 g jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 ml 100 ml citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 100 ml |
100 ml 100 ml olivového olej | Olej řepkový | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 hlávka 1 hlávka římského salátu | Salát římský čerstvý | 500 g |