Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tabbouleh)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 078 kJ /
1 931 kcal
Bílkoviny35,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,28 g
Tuky103,74 g
– nasycené7,55 g
– nenasycené91,66 g
–– mononenasycené63,57 g
–– polynenasycené28,10 g
––– omega 38,22 g
Vláknina43,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy194,40 g
– cukry31,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
185 g 185 g bulguru Pšeničný bulgur 185 g
50 g 50 g petrželové natě Petržel nať čerstvá 50 g
20 g 20 g čerstvé máty Máta peprná list čerstvá 20 g
4 4 čerstvá rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
50 g 50 g jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 ml 100 ml citronové šťávy Šťáva z citrónu 100 ml
100 ml 100 ml olivového olej Olej řepkový 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 hlávka 1 hlávka římského salátu Salát římský čerstvý 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.